Sluttävlat

Sluttävlat på Duseborg

Efter 11 år som ansvarig för Fälttävlan på Duseborg i samarbete först med Folkungabygdens RF och sedan 5 år tillbaka med Duseborgs Fälttävlansklubb är det dags att gå mot nya uppgifter.

Det finns ett talesätt som lyder; man ska gå när det är som roligast och det är precis så det känns.

Det har varit 11 fantastiska år med evenemang av högsta klass vilket innebär; elitryttare i startfältet, stor pressbevakning inklusive 6 reportage i SVTs Sportspegeln, oräkneliga inslag i lokalmedia, inga allvarliga olyckor, kul showprogram, bra sponsorer, tunga publiksiffror (rekord 2002) och tacksamt nog alltid fint väder.

Det har varit stimulerande och utvecklande att arrangera dessa tävlingar som förutom 3 SM och en OS-uttagning avslutades med en internationell tävling; NM 2002.

Jag vill tacka alla starka krafter som har bidragit att göra Duseborg till den framgång det har blivit, styrelsen i klubben, banpersonal, banbyggare, extra medarbetare och alla funktionärer som ställde upp på tävlingsdagarna. Ni har alla varit mycket proffsiga och lojala och hela tiden satsat 100% för att tävlingen skulle bli perfekt.

Ett stort tack också till våra trogna sponsorer utan vars generösa insatser tävlingen inte skulle fått denna status.

Duseborg i september 2002

Eva Benita Brodin

Bildgalleri